Skip to content Skip to footer

Kauneushoitolapalvelut

KAUNEUSHOITOLAPALVELUT

Kasvohoito

Monipuolinen kasvohoitomme sisältää puhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen sekä mekaanisen tai ultraääni-ihonpuhdistuksen. Hoidon yhteydessä ihoasi hemmotellaan kasvohieronnalla ja naamiolla. Kasvohoito on täydellinen ihon ja ilmeen kirkastamiseen!

Erikoishoito kasvoille

Kiinteyttävä, silottava ja ihoa kirkastava Sothys -kausihoito on ihanteellinen ikääntyvälle iholle.

Ihonpuhdistus

Ihonpuhdistukseen käytämme vain allergiatestattuja ja laadukkaita tuotteita. Ihosi tarpeiden mukaan teemme ihonpuhdistuksen joko mekaanisesti tai ultraäänilaitetta apuna käyttäen. Mekaaninen ihonpuhdistus aloitetaan puhdistuksella, höyrytyksellä ja kevyellä kuorinnalla, jonka jälkeen epäpuhtaudet poistetaan mekaanisesti komedoraudan avulla. Puhdistuksen jälkeen iholle levitetään rauhoittava naamio ja hoitovoide, jotka tehostavat ihon palautumista.

Ultraäänilaitteella saamme ihon epäpuhtaudet nousemaan ihon pintaan kivuttomasti. Lisäksi hoito irrottaa kuolleen ihosolukon, kirkastaen ja elvyttäen ihoa. Molempia hoitotekniikoita apuna käyttäen saadaan aikaan parhain lopputulos kun hoidot toteutetaan sarjahoitoina. Katsotaan yhdessä kumpi hoitotekniikka on juuri sinun ihosi hoitoon paras ratkaisu!

Botofill-kasvohoito

Botofill-kasvohoito tasoittaa juonteita, kirkastaa ja napakoittaa ihoa. Hoidolla on syväkosteuttava ja ihoa elvyttävä vaikutus. Ihon kunto paranee selvästi! Paras lopputulos saavutetaan kun hoito toteutetaan kolmesti viikon aikana, jonka jälkeen ylläpitohoitoja jatketaan kerran kuussa.

Mikroneulaus

Mikroneulauksessa ihoa käsitellään hyvin pienillä neuloilla, joilla saadaan aikaan tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon pintaan. Ennen hoitoa iholle levitetään puuduttava hoitovoide, jonka jälkeen ihoa hoidetaan henkilökohtaisella, streriilillä neularullalla. Hoidossa muodostuvat neulakanavat stimuloivat ihoa korjaamaan ja uudistamaan itseään luonnollisesti. Neulakanavat mahdollistavat myös hoitotuotteiden täydellisen imeytymisen ihoon. Mikroneulaus parantaa ihon verenkiertoa ja parantaa kollageenin tuotantoa, jolloin ihon juonteet, epätasaisuudet ja väri tasoittuvat.

Meikkaus

Onko edessäsi tärkeä päivä tai haluatko näyttää edustavalta arjen keskellä? Teemme kauniit päivämeikit sekä juhla- ja häämeikit haluamallasi tyylillä. Juhla- ja häämeikkimme sisältävät aina ampulli tehohoidon. Häämeikistä teemme sinulle koeversion!

Kynsihoitola

Me teemme sinulle ainutlaatuiset kynnet, jotka todella huomataan. Suunnitellaan yhdessä kauniit kynnet piristämään arkeasi tai kruunaamaan juhlatyylisi. Valittavanasi on useita värisävyjä ja koristevaihtoehtoja. Käytössämme on myös Pro Gel -kestolakkaus, joka takaa kestävän lopputuloksen ilman lohkeilua.

Käsi- ja jalkahoidot

Tule rentoutumaan arjen keskellä hemmotteleviin käsi- ja jalkahoitoihimme. Saat kauniit kädet sekä pehmeät ja keveät ja jalat!

Inverness-korvien rei’itys

Meiltä saat turvallisen korvien rei’ityksen ilmaiseksi, ostaessasi korvakorut. (Hinta alkaen 20€) Korvien rei’itys on nopea, hypoallergeeninen ja täysin steriili.Inverness rei’itysinstrumentti ei ole pistooli vaan rei’ityskoru painetaan korvanlehden läpi. Tekniikka takaa tarkemman ja miellyttävämmän rei’ityksen.

Karvanpoistokäsittelyt

Meiltä ammattitaitoiset karvanpoistot lämminvahalla ja sokeroimalla. Saat sileän ihon pitkäksi aikaa vähällä vaivalla!

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Kaipaatko vaivattomuutta arkirutiineihisi? Ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä saat nopean ilmeen kohotuksen pidemmäksi aikaa.

Kestomaskara ja ripsipermanentti

Haluaisitko unohtaa joka aamuisen ripsivärin arkimeikistäsi? Kestomaskarakäsittelyssa ripset päällystetään kestomaskaralla, eikä käsittely vahingoita tai rasita ripsiä. Maskara kestää ripsissä noin kaksi viikkoa, mutta saunomista tulee välttää.

Lisäksi ripsipermanentilla saat ripsiisi kestävää kaarevuutta, joka avaa ja piristää katsettasi.

 

Kauneushoitolan hinnasto
Kasvohoito 1,5h
(Hieronta, naamio ja kulmien siistiminen)
79,00€
Erikoishoito 1,5h
(Vuodenaikahoito)
90,00€
Ihonpuhdistus 1,5h 69,00€
Hemmotteleva kasvohoito 1h 60,00€
Mikroneulaus alk. 95,00€
Ovaalihoito (kaula, dekoltee) 65€
Ripsien kestoväri
Ripsien ja kulmien kestoväri ja muotoilu
18,00€
31,00€
Kulmien kestoväri ja muotoilu
20,00€
Kulmien muotoilu 13,00€ - 15,00€
Ripsien kestotaivutus
Ripsien kestotaivutus ja kestoväri
55,00€
60,00€
Kestoripset (tupsut) 35,00€
Kestolakkaus
Lakanpoisto
45,00€
15,00€
Käsihoito
Viilaus, lakkaus ja kynsinauhat
43,00€
30,00€
Jalkahoito 1,5h
Minijalkahoito
70,00€
36,00€
Diadermia 30 min
(Karvojenpoltto, varsiluomien poisto, pintaverisuonien häivytys)
36,00€
Karvojen poisto lämminvahalla
Huulikarvat/leuka
Bikiniraja
Sääret
Koko jalat
Käsivarret
Kainalot
Sääret, kainalot,bikiniraja

15,00€ - 20,00€
25,00€
38,00€
60,00€
30,00€
20,00€
90,00€
Karvojen poisto sokeroimalla
Huuli/leukakarvat
Sääret
Koko jalat
Käsivarret
Kainalot

15,00€ - 20,00€
45,00€
65,00€
35,00€
25,00€
Päivämeikki
Juhlameikki (Sisältää ampullin)
Häämeikki (Sisältää koemeikin ja ampullin)
49,00€
65,00€
72,00€